17 July 2011

SaunaLaura


Suvel on mõni hetk selline, kus mõtled et just see ongi puhkus.
Eriline hetk kui oled Nasval, lähed sooja sauna. Oled üksi saunas, lebotad. Kui Liiga kuumaks läheb, hüppad tiiki. Eriti hea on kui veel vihma sajab samal ajal. Ning lihtsalt seisad vees ja väikesed kalakesed tulevad so varbaid nokitsema. Lihtsalt liiga mõnus. Lõpuks lähed uuesti sauna võtad leili , vihtled. Kui saunast ära tuled ootavad sind vanaisa tehtud pannkoogid. Lihtsalt nii hea!

Käisin täna vereproovi andmas!:/

Nädalavahetus


Teekonna otsing

Hea mees küll Sannu, sõitsime Liisa ja Sannuga mõõda teed, tuli järsk kurv Sannu tõmbas Liisal käsipiduri peale. Liisal ja mul elu jooksis juba silme eest läbi , aga Liisa suutis autot kontrolli all hoida õnneks. Noh 30cm jäi postist puudu. Igastahes Sannu ütles lohutuseks meile et see oli ju Saaremaa Rally. :)Iff

Liisa vennaga
Lihtsalt pidime jäädvustama selle! Sannuga



Õllekal ei olnudki midagi väga lahedat.
Laupäeval käisin Liisa, Sandri ja teistega niisama sõitmas ja hiljem Kristjani sauna juures.
Õllekalt sain 10 tasuta diva pääset:)

Akt!


Tahaks ka kunagi aktifotot teha.
See oleks lihtsalt hea mälestus ka tulevikuks, siis kui olen vana ja saan uhkusega näidata et kunagi olin minagi ilus. Ja mo meelest ei ole akti fotos midagi varjata, kõik on ju tegelikult ühesugused. Mina arvan et ma isegi julgeks aktifotot teha.
Hmmm.... eile aulstasin oma pisikest fotostuudiot ehitama, Pööningule. Nüüd on põrand juba siledaks tehtud, oleks veel vaja hakata lampe meisterdama. Kuid küll ma jõuan. Issi prožektorid tulevad kindlasti mängu.